Atyaúristen, ez brutális. A valaha volt legjobb liszt szerintem, ami Szafis, no ebből lehet egy isteni, egészségtudatos sajtos rudat legyártani. A receptet a gluténmentes övezet oldalán olvastam és zseniális!
Hozzávalók:
(2 tepsi)
-270 g langyos víz
-30 g almaecet
-60 g vegaföl
-60 g violife reszelt sajt
-18 g só
- 2 csipet porélesztő
tetejére:
- kevés olaj és szafis ketchup/paradicsomszósz + violife sajt, kevés bors vagy kömény
Hozzávalókat összegyúrjuk, 15 percet pihentetjük, majd lisztezett felületen kinyújtjuk, és kis rudakat vágunk le a tésztából, ezeket megkenjük a ketchuppal összekevert olajjal, sózzuk, esetleg megszórhatjuk köménnyel is, jöhet ár egy kevés reszelt sajt a tetejére, majd a 160 fokos sütőbe betesszük 25 percre a tepsit, és utána el fog tűnni, mind, egyszerre :)